Slide background

Ignifugare

Activitatea companiei in domeniul ignifugarii vizeaza tratarea suprafetelor lemnoase din exteriorul si interiorul constructiilor (case din lemn, poduri, sarpante, foisoare, pergole, lambriuri, alte suprafete lemnoase) precum si tratarea materialului textil.

Ignifugare – consta in tratarea materialelor combustibile cu substante specifice (ignifuge), care maresc rezistenta la foc a acestora.

Comercializam produse ignifuge dupa cum urmeaza:

La solicitarea beneficiarului putem  realiza si protectie insectofungicida (impotriva daunatorilor lemnului – carii, ciuperci, mucegai) a materialului lemnos. Ignifugarea este una din cerintele privind siguranta la foc, pentru imbunatatirea gradului de rezistenta la foc a unei cladiri. In calitate de specialisti, suntem in masura sa va recomandam cele mai bune solutii, personalizate in functie de locatie si materialul ce necesita a fi ignifugat/tratat. Consideram ca experienta de peste 20 de ani in aceaste activitati, precum si sistemul de management integrat in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si ale specificatiei OHSAS 18001:2007 pe care l-am implementat si il mentinem in compania noastra ofera garantia calitatii lucrarilor executate, dar si a interesului pe care il avem pentru protejarea mediului inconjurator, a sanatatii angajatilor si partenerilor nostri.

Servicii Ignifugare Bucuresti

Oferim servicii de ignigugare in Bucuresti si zonele limitrofe. De asemenea oferim servicii de PSI in Bucuresti.